Welkom bij Binnenblik

Welkom bij ons allereerste blogbericht!

We zijn verheugd je hier te verwelkomen in de online ruimte van onze praktijk, waar we samen met jou willen werken aan welzijn en persoonlijke groei.

Stap voor stap, jouw verhaal veranderen

Fijn dat je mijn website bezoekt. Een belangrijke eerste stap naar zelfzorg en ook een teken van moed en durf! Want je komt natuurlijk niet zomaar op mijn website terecht. Het betekent waarschijnlijk dat jij of iemand die je kent, behoefte heeft aan professionele begeleiding.

Wanneer je het gevoel hebt dat je vastzit, denk dan vooral niet dat je alleen bent.  Iedere persoon is op bepaalde momenten in zijn/haar leven gebaat met professionele hulp. Het kan soms enorm verrijkend zijn om de tijd te nemen en te kijken naar wat er allemaal speelt in je leven en hoe je bepaalde belemmeringen het hoofd kunt bieden.  Je bent dus zeker niet alleen! Een crisis of een zware dip is pijnlijk en confronterend, maar dwingt je tot bewegen, tot het zoeken naar een uitweg. Een crisis is vaak nodig om de zo nodige verandering op gang te brengen. We gaan samen op weg.

Mijn missie is om ervoor te zorgen dat je:

– weet dat je niet alleen bent en zelf alles in huis hebt om te herstellen en sterker in het leven te staan

– inzichten krijgt in denkpatronen die je belemmeren in je mentale gezondheid

– vaardigheden ontwikkelt om te leren omgaan met  pijnlijke gedachten, gevoelens of situaties

– in je persoonlijk groeitraject terug beweegt in de richting die voor jou belangrijk is

Iedereen, ouder dan 12 jaar, met angstklachten, paniekklachten, stressklachten, overspannenheid, burn-out of lichamelijke spanningsklachten kan bij mij terecht. Bij een eerste kennismakingsgesprek kijken we of we samen aan de slag gaan.

Ben je bekend met psychoses, schizofrenie of zware depressiviteit, dan raad ik aan om meer specialistische hulp te zoeken bij een psycholoog of psychiater.

Ik ben heel nieuwsgierig naar wie je bent en hoop van jouw kant op een open houding en vooral veel zin om samen aan de slag te gaan!

Yirka

Visited 42 times, 1 visit(s) today